Bel +31 (0)30 44 2 00 15,   Whatsapp of mail info@ipmpartners.com
Ondersteuning van Asian Kidz Support
Deel dit artikel

Ondersteuning van Asian Kidz Support

Het afgelopen jaar hebben we met trots verschillende organisaties begeleid bij het verwezenlijken van hun ambities en dromen. Eén van de bijzondere organisaties die we al sinds hun oprichting in 2009 ondersteunen, is Asian Kidz Support (AKS). Deze stichting heeft als doel in Nederland fondsen te werven voor de financiering en ondersteuning van kleinschalige projecten die de opvang en levensverbetering van kansarme kinderen in Azië bevorderen. 

Al vele jaren dragen wij Asian Kidz Support een warm hart toe. We kennen de gedreven mensen achter de stichting persoonlijk en zien met bewondering hoeveel tijd en moeite zij investeren om van AKS een succes te maken. Onderwijs staat centraal in hun aanpak, en dit is een gedeelde focus met iPM Partners. Met meer dan 15 jaar ervaring in het onderwijs streven wij ernaar samen met onze onderwijsklanten een solide basis te leggen voor een veelbelovende toekomst. Het vervullen van deze droom geeft betekenis aan het werk in het onderwijs. Wij vinden het belangrijk om ook een bijdrage te leveren op plaatsen waar onderwijs niet voor iedereen toegankelijk en vanzelfsprekend is. 

In 2021 hebben we besloten vanaf 2022 een groep jonge meiden in Vietnam gedurende hun vervolgstudie te begeleiden tot aan het behalen van hun diploma. We geven deze meiden een studiebeurs gedurende 5 jaar, vanaf de start van hun vervolgopleiding tot aan hun diplomering. Gedurende deze periode krijgen ze begeleiding om ervoor te zorgen dat ze hun diploma écht behalen. 

We zijn trots om te kunnen vermelden dat de 5 studenten een behoorlijk ontwikkelingstraject hebben doorgemaakt. Ondanks verschillende uitdagingen bij het aanpassen naar hun universitaire leven, hebben alle 5 studentes hun eerste studiejaar afgerond met een voldoende. Ze zijn allen erg gedreven en gelukkig met de kans die ze krijgen. De komende jaren blijven wij deze studentes verder ondersteunen met deze studiebeurs, tot zij geslaagd zijn voor de door hen gekozen vervolgopleiding. Om deze meisjes zo goed mogelijk te blijven ondersteunen, hebben we opnieuw besloten de kerstdonatie die u van ons gewend bent, hiervoor opnieuw in te zetten. 

We waarderen onze relatie met u enorm en zijn dan ook van mening dat u zo ook meedoet in dit mooie initiatief. We wensen u fijne dagen en een gezond 2024. 

Voor meer informatie over Asian Kidz Support: https://asiankidzsupport.nl

Nog meer helpen?

Wilt u als organisatie of professional ook zorgdragen, voor de opvang en levensverbetering van kansarme kinderen, geef dan nu uw steun door een bedrag over te maken op:

IBAN: NL33INGB0005195037
t.n.v. stichting Asian Kidz Support te Asten

Onder vermelding van: actie iPM Partners

Terug naar overzicht

Boek een inspiratiesessie

Boek nu een inspiratiesessie en we laten zien welke KPI’s voor uw organisatie essentieel zijn!

Gerelateerde artikelen

Overheid
Hoe iPM gemeenten helpt meer grip te krijgen
Blog
Blog 3: De 4 stappen naar het stellen van de juiste doelen van uw organisatie?
Blog
De KPI’s van klanttevredenheid