Bel +31 (0)30 44 2 00 15,   Whatsapp of mail info@ipmpartners.com
Ondersteuning – Asian Kidz Support
Deel dit artikel

Ondersteuning – Asian Kidz Support

Ook in 2022 mochten wij mooie organisaties begeleiden in het bereiken van hun ambities en dromen. Eén van de organisaties die we al sinds hun oprichting in 2009 ondersteunen is Asian Kidz Support (AKS). Deze stichting heeft als doel in Nederland fondsen te werven voor financiering en ondersteuning van (kleinschalige) projecten die de opvang en levensverbetering van kansarme kinderen in Azië ten goede komen.

We dragen Asian Kidz Support al jaren een warm hart toe. De mensen achter de stichting kennen we persoonlijk en we zien welke tijd en moeite zij stoppen in AKS om het tot een succes te brengen. Hierbij wordt veel ingezet op onderwijs. Dit is ook een van de raakvlakken die we hebben met deze stichting. iPM Partners heeft passie voor het onderwijs. Al ruim 15 jaar mogen wij met onze onderwijsklanten samenwerken. Voor hun studenten telt maar één ding: een solide basis leggen voor een goede toekomst. Het passievol vervullen van die droom geeft het werk in het onderwijs betekenis en maakt het mooi. Wij vinden het belangrijk ook een bijdrage te kunnen leveren op plekken waar onderwijs niet voor iedereen toegankelijk is.

Reden voor ons om in 2021 met de oprichters van Asian Kidz Support samen te komen om te bekijken hoe we hen verder kunnen ondersteunen in hun missie. Samen hebben we besloten dat we vanaf januari 2022 een groep jonge meisjes in Vietnam begeleiden gedurende hun gehele vervolgopleiding, tot aan diplomering. Daarin zorgen wij niet alleen voor de juiste middelen, maar denken wij ook mee in de interventies die deze meisjes helpen hun diploma ook écht te kunnen laten halen.

Om zoveel mogelijk meisjes mee te kunnen laten doen hebben we daarom besloten de kerstgave die u gewend was van ons te krijgen in te zetten voor deze organisatie.

Peter Geelen
iPM Partners ondersteunt Asian Kidz Support

We zijn trots te kunnen vermelden dat de studentes allen geslaagd zijn voor hun high school eindexamens en inmiddels zijn gestart met hun vervolgopleiding. Ze zijn allen erg gedreven en gelukkig met de kans die ze krijgen. De komende jaren blijven wij deze studentes verder helpen met deze studiebeurs, tot zij geslaagd zijn voor de door hen gekozen vervolgopleiding. Om deze meisjes zo goed mogelijk te ondersteunen, hebben we daarom opnieuw besloten de kerstdonatie, die u gewend was van ons te krijgen, hiervoor in te zetten. We waarderen onze relatie met u enorm en zijn dan ook van mening dat u zo ook meedoet in dit mooie initiatief. We wensen u fijne dagen en een mooi en gezond 2023!

Voor meer informatie over Asian Kidz Support: https://asiankidzsupport.nl

Nog meer helpen?

Wilt u als organisatie of professional ook zorgdragen, voor de opvang en levensverbetering van kansarme kinderen, geef dan nu uw steun door een bedrag over te maken op:

IBAN: NL33INGB0005195037
t.n.v. stichting Asian Kidz Support te Asten

Onder vermelding van: actie iPM Partners

Terug naar overzicht
Kom in contact!
Privé: Team iPM Partners
info@ipmpartners.com030 44 2 00 15

Boek een inspiratiesessie

Boek nu een inspiratiesessie en we laten zien welke KPI’s voor uw organisatie essentieel zijn!

Gerelateerde artikelen

Overheid
Hoe iPM gemeenten helpt meer grip te krijgen
Blog
Blog 3: De 4 stappen naar het stellen van de juiste doelen van uw organisatie?
Blog
De KPI’s van klanttevredenheid