Bel +31 (0)30 44 2 00 15,   Whatsapp of mail info@ipmpartners.com
Ondersteuning Asian Kidz Support
Deel dit artikel

Ondersteuning Asian Kidz Support

Ook in 2021 mochten wij mooie organisaties begeleiden in het bereiken van hun ambities en dromen. De praktijk heeft inmiddels bewezen dat de iPM methode succesvol wordt toegepast in alle sectoren, van private tot publieke organisaties. Veel van deze organisaties hebben een maatschappelijke taak op het gebied van onderwijs, zorg, sociaal welzijn, arbeidsparticipatie en wonen.

Dat perspectief belangrijk is voor organisaties en medewerkers is vanzelfsprekend. Dat begint al op het moment dat je geboren wordt. De jeugd heeft de toekomst wordt er ook wel gezegd. Voor iPM Partners betekent dat, dat we niet alleen in ons werk, maar ook in onze maatschappelijke bijdrage daarop willen inzetten. Eén van de organisaties die we al sinds hun oprichting in 2009 ondersteunen is Asian Kidz Support (AKS). Deze stichting heeft als doel in Nederland fondsen te werven voor financiering en ondersteuning van (kleinschalige) projecten die de opvang en levensverbetering van kansarme kinderen in Azië ten goede komen. De mensen achter de stichting kennen we persoonlijk en we zien welke privé-tijd zij stoppen in AKS om het tot een succes te brengen. Hierbij wordt veel ingezet op onderwijs.

Ook dit jaar ontvingen wij een rapportage over de besteding van onze donaties. Een citaat: ‘’ Opeenvolgende uitbraken van COVID-19 in Vietnam hebben de lokale gemeenschappen in de noordelijke bergachtige provincie Dien Bien zwaar getroffen. Begin maart keerden honderden kinderen niet terug naar school vanwege COVID-gerelateerde armoede. 80% van de leerlingen die niet naar de klas terugkeerden zijn meisjes, en tenminste 22% van deze meisjes zijn tijdens de schoolsluitingen getrouwd (kindhuwelijk) of zwanger geworden. Tevens worden meisjes in vrijwel elke leeftijdsgroep vaker tot werk gedwongen dan jongens. De impact van de pandemie is gigantisch, kindhuwelijken en vroegtijdig afbreken van onderwijs spelen een cruciale rol in de kwetsbaarheid van meisjes voor mensenhandel. Onderwijs is de basis om deze cyclus te doorbreken.’’ Verderop in het verslag staat wat kan worden bereikt met gerichte projecten en acties, waarbij het back to school model als aanpak wordt gehanteerd.

Om zoveel mogelijk meisjes mee te kunnen laten doen hebben we daarom besloten de kerstgave die u gewend was van ons te krijgen in te zetten voor deze organisatie.

Peter Geelen

Maar wat is nu nodig om deze meisjes op school te houden en te ontwikkelen tot het gewenste niveau? Vraagstukken die wij in Nederland in het onderwijs ook kregen voorgelegd en waar met succes aan gewerkt is, samen met onderwijsinstellingen.

Voor iPM Partners de reden om de komende jaren nog meer in te zetten op projecten uitgevoerd door AKS en ook daadwerkelijk een groep jonge meisjes te begeleiden tot aan diplomering. Daarin zorgen wij niet alleen voor de juiste middelen, maar denken wij ook mee in de interventies die deze meisjes helpen hun diploma ook écht te kunnen laten halen. Om zoveel mogelijk meisjes mee te kunnen laten doen, hebben we daarom besloten de kerstdonatie, die u gewend was van ons te krijgen, hiervoor in te zetten. We waarderen onze relatie met u enorm en zijn dan ook van mening dat u zo ook meedoet in dit mooie initiatief. We wensen u fijne dagen en een gezond 2022.

Voor meer informatie over Asian Kidz Support: https://asiankidzsupport.nl

Nog meer helpen?

Wilt u als organisatie of professional ook zorgdragen, voor de opvang en levensverbetering van kansarme kinderen, geef dan nu uw steun door een bedrag over te maken op:

IBAN: NL33INGB0005195037
t.n.v. stichting Asian Kidz Support te Asten

Onder vermelding van: actie iPM Partners

Terug naar overzicht
Kom in contact!
Privé: Team iPM Partners
info@ipmpartners.com030 44 2 00 15

Boek een inspiratiesessie

Boek nu een inspiratiesessie en we laten zien welke KPI’s voor uw organisatie essentieel zijn!

Gerelateerde artikelen

Overheid
Hoe iPM gemeenten helpt meer grip te krijgen
Blog
Blog 3: De 4 stappen naar het stellen van de juiste doelen van uw organisatie?
Blog
De KPI’s van klanttevredenheid