Bel +31 (0)30 44 2 00 15,   Whatsapp of mail info@ipmpartners.com
Jubileumbijdrage aan Asian Kidz Support
Deel dit artikel

Jubileumbijdrage aan Asian Kidz Support

Onderwijs voor meer meisjes in Vietnam 

Bezoekers van ons jubileumevent Samen Bouwen hebben gul gegeven. Hierdoor krijgen meisjes uit Vietnam straks onderwijs. Wij danken u heel hartelijk voor uw support.

Op 10 oktober vierden wij ons tienjarig bestaan in Eindhoven met een event vol workshops en vermaak. We vroegen bezoekers, klanten van iPM Partners, om geen cadeau te geven maar een bijdrage te doen aan de goede doelen-organisatie Asian Kidz Support. Dat leverde een prachtbedrag op dat wij hebben verdubbeld. De opbrengst van het jubileumevent bedroeg maar liefst 8.550 euro.

Eigen toekomst opbouwen

Het geld gaat naar Girls Empowerment in Vietnam. Dit project richt zich op onderwijs voor meer meisjes in Dien Bien, een straatarme provincie met veel etnische minderheden. Tachtig procent van de meiden die daar wonen is analfabeet. Zij missen vaak fundamentele kennis over kritieke aspecten van het leven. Meer onderwijs maakt in Dien Bien dus echt het verschil. Onderwijs zorgt ervoor dat zij zich kunnen ontwikkelen en een eigen toekomst kunnen opbouwen. 

Waardering voor wisselwerking

Angela en Joop Halma van Asian Kidz Support staan er voor in dat het geld goed terechtkomt. Zij hebben de organisatie achter het onderwijsproject in Dien Bien meermalen bezocht. Mogelijk heeft u tijdens ons event nog met Angela en Joop gesproken. Zij vertelden vol vuur over hoe zij fondsen werven voor kleinschalige projecten voor kansarme kinderen in Azië. Zij zelf waardeerden de wisselwerking met de bezoekers van Samen Bouwen. “Het was een mooie middag én avond met een verscheidenheid aan mensen. Leuk dat die ook met ons samen willen bouwen. Geluk kan erg eenvoudig zijn.”

Terug naar overzicht
Kom in contact!
Peter Geelen
peter.geelen@ipmpartners.com0646230617

Boek een inspiratiesessie

Boek nu een inspiratiesessie en we laten zien welke KPI’s voor uw organisatie essentieel zijn!

Gerelateerde artikelen

Blog
5 Valkuilen bij KPI
Blog
Blog 3: De 4 stappen naar het stellen van de juiste doelen van uw organisatie?
Bedrijven
Douwe Egberts Coffee Systems: naar een klanttevredenheid van 9+