Bel +31 (0)30 44 2 00 15,   Whatsapp of mail info@ipmpartners.com
Het ‘geheim’ van iPM ontrafeld
Deel dit artikel

Het ‘geheim’ van iPM ontrafeld

Let op – Dit is een oud bericht. Bent u geinteresseerd in het “geheim” van iPM? Boek dan vrijblijvend een inspiratiesessie. Dit kan via onze iPM Methode pagina.

Nu de zon schijnt is het tijd om uw dak te repareren! Vernieuw en verbeter uw organisatie met integraal Performance Management (iPM). Ons nieuwe e-book doet uit de doeken hoe onze unieke aanpak werkt. U leest hoe u samen met uw mensen kunt bouwen aan een betere organisatie. 

iPM leert uw organisatie om de energie te richten op wat werkelijk waarde heeft. Dankzij onze aanpak zullen uw mensen effectiever samenwerken aan wat voor klanten werkelijk telt. Om dat te bereiken gaat u aan de slag met alle aspecten van de bedrijfsvoering: strategie, structuur én cultuur.

iPM leert uw organisatie om de energie te richten op wat werkelijk waarde heeft.

Peter Geelen

Vruchtbaar

iPM laat u fundamenteel anders naar de besturing van uw organisatie kijken. U stopt met het denken in zuilen zoals inkoop en verkoop. Zo haalt u de hoofdoorzaak van het falen van uw organisatie (en heel veel andere) weg. In plaats daarvan stapt u over op klantketens en nieuwe KPI’s die de samenwerking stimuleren. 

iPM zorgt ervoor dat uw medewerkers en teams bij verbeteringen betrokken raken. Tijdens teamontwikkeling leren zij hoe ze effectiever kunnen overleggen en elkaars talenten kunnen aanboren en benutten. Zo ontstaat een vruchtbare aanmoedigingscultuur waarin uw mensen niet meer over elkaar praten maar met elkaar.

Verdienste

Een grote verdienste van iPM is dat u veel meer vat krijgt op het presteren van uw organisatie. U leert hoe u uw strategie in meetbare resultaten omzet, onafhankelijk van de sector waarin u opereert. Onze aanpak heeft zijn werking bewezen bij alle organisaties waar de samenwerking in de keten beter kan. Dit geldt voor gegroeide profit-bedrijven die verzuild zijn geraakt of gefuseerde organisaties in onderwijs of zorg die focus missen.

iPM is er ook voor u

Ons nieuwe e-book Leer samen bouwen aan een betere organisatie geeft u inzicht in wat iPM voor uw organisatie kan betekenen. En welke resultaten onze klanten ermee hebben bereikt. Wij delen onze werkwijze graag met u, omdat wij zoveel mogelijk mensen willen inspireren om beter te leren presteren. Pak uw kans en begin met bouwen!

Terug naar overzicht
Kom in contact!
Peter Geelen
peter.geelen@ipmpartners.com0646230617

Boek een inspiratiesessie

Boek nu een inspiratiesessie en we laten zien welke KPI’s voor uw organisatie essentieel zijn!

Gerelateerde artikelen

Blog
5 Valkuilen bij KPI
Blog
Blog 3: De 4 stappen naar het stellen van de juiste doelen van uw organisatie?
Bedrijven
Douwe Egberts Coffee Systems: naar een klanttevredenheid van 9+